miercuri, 8 februarie 2012

Selecţie de legături cu subiect PM - Primul ministru


Impunerea agentului Mossad - CIA Mihai Răzvan Ungureanu ca prim-ministru face parte din programul criminal, de exterminare a Poporului Român "ISRAEL ÎN ROMÂNIA”!

Este de notorietate faptul că, pe vremea cînd era ministru de Externe, acest carierist, scos în faţă de Andrei Pleşu, lua masa, de cîteva ori pe săptămînă, cu ambasadoarea Israelului în România, Rodica Radian Gordon, care îi transmitea ordinele venite de la Tel Aviv. Este una dintre multele dovezi ale jocului dublu făcut de acest antiromân cu pretenţii de istoric, care l-au determinat pe secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, să-l întrebe, în Senatul României, dacă are paşaport israelian. Desemnarea lui Mihai Răzvan Ungureanu ca premier al României din funcţia de director al SIE, din care nu şi-a dat încă demisia, aşa cum era firesc, este surprinzătoare nu numai pentru opinia publică din ţară, dar şi pentru cercurile politice de peste hotare.
Antecedentele acestuia duc, cu siguranţă, la concluzia că spionul abject este un instrument principal în aplicarea programului criminal, de exterminare a Poporului Român, denumit Israel în România”. Este vorba despre un proiect de încetăţenire şi strămutare în ţara noastră a 1 milion de evrei, acţiune desfăşurată în cel mai mare secret. În prima fază, evreii s-au grăbit să cumpere toate valorile imobiliare (apartamente, case, terenuri, spaţii comerciale, de producţie etc.) accesibile. Piaţa imobiliară din România a devenit, de asemenea, monopolul unor firme evreieşti. Pentru ca toate acestea să nu ajungă la cunoştinţa Poporului Român, la început se vor stabili în România evrei în vîrstă, sub pretextul că vin să-şi trăiască aici ultimii ani de viaţă, să-şi cheltuiască pensia, ceea ce pentru mulţi români naivi va face credibilă şi chiar tentantă ideea revenirii” evreilor pe meleagurile noastre. Atunci cînd se va ajunge la cifra de 1 milion de evrei care şi-au luat a doua sau a treia cetăţenie în România, iar controlul lor asupra instituţiilor publice de la noi va fi deplin, ei vor veni cu toţii acasă”, pe proprietăţile pe care au pus mîna în toţi aceşti ani. Efectiv, Israelul se va muta în ţara noastră, prin deposedarea, în fapt, a românilor de teritoriul naţional. Acestea sînt dedesubturile desemnării acestui individ pe nume Ungureanu, care a făcut deja plocon Ungariei Moştenirea Fundaţiei Gojdu, pentru a fi înhăţată de nişte borfaşi din Israel. Iată cum România este lăsată, din cauza unui descreierat fără ţară, Traian Băsescu, la discreţia unui homosexual notoriu, un adevărat monstru, care are misiunea, sub masca lui şireată, de om blajin, să distrugă acest popor...

Primit de la
MV-MH
 

Care vă recomandă următoarele legături:

http://www.dcnews.ro/2012/02/in-ce-tari-si-in-ce-momente-sefii-de-servicii-secrete-au-ajuns-conducatori-de-stat/

http://www.dcnews.ro/2012/02/cine-l-a-obligat-pe-basescu-sa-l-numeasca-pe-ungureanu/

http://www.dcnews.ro/2012/02/a-aparut-poezia-pentru-basescu-dupa-numirea-lui-razvan-ungureanu/


http://www.romanialibera.ro/multimedia-video/video-declaratia-unui-iluzionist-tot-ceea-ce-facem-este-o-minciuna-afla-cum-poti-deveni-david-copperfield-252759.html

http://www.antena3.ro/externe/boala-secolului-xxi-pe-care-risti-sa-o-ai-fara-sa-stii-1-din-4-oameni-sufera-de-ea-adevarul-te-face-sa-iti-pierzi-mintile-154582.html

http://www.antena3.ro/externe/descoperirea-ce-poate-schimba-cursul-istoriei-ce-au-gasit-cercetatorii-intr-un-lac-inchis-de-20-de-milioane-de-ani-154581.html

Pe aceiaşi temă, un cititor ne-a mustrat că n-am lăsat comentariile la liber. Ne-a trimis următorul articol copiat de pe Internet:
A propus Basescu un fost COMUNIST “de dreapta” si AGENT SIONIST in functia de premier? De unde vine pericolul, din interior sau din exterior, de a fost numit premier un securist?
 
Traian Basescu l-a numit luni seara pentru functia de premier, dupa demisia de dimineata a guvernului Emil Boc, pe Mihai Razvan Ungureanu, directorul Serviciului de Infornatii Externe (SIE) din noiembrie 2007, cand a fost numit in functie tot de actualul sef al statului. Dupa discursul presedintelui, noul premier desemnat a declarat in direct ca “toata viata a fost un om de dreapta”, desi evenimentele din 1989 l-au prins in fruntea organizatiei studentilor comunisti. Mihai Rvazvan Ungureanu, agent al Israelului in Romania? Acesta nu este insa un personaj lipsit de controverse, in toamna anului 2009 el fiind acuzat de fostul purtator de cuvant al Serviciului Roman de Informatii (SRI), anume ca ar fi agent al unei puteri straine. “Daca Comisia parlamentara de control a SRI sau SIE vrea sa ma asculte, as putea spune lucruri interesante”, declara la vremea respectiva locotenent-colonelul Ulieru, cel care a avut cel mai lung mandat de purtator de cuvant al SRI dupa revolutie.
 
El a mai dezvaluit ca acelasi Mihai Razvan Ungureanu a facut intervenții pentru ca un avocat, exponent al unui grup israelian de lobby, sa aiba acces de trei ori la Omar Hayssam, sirianul acuzat de terorism si organizarea rapirii jurnalistilor romani in Irak, pe vremea cand era incarcerat in Romanina, fara ca procurorul de caz sa ii dea aprobare, lucru care, in opinia lui Ulieru, nu face decat sa confirme apartenenta lui Ungureanu la un serviciu strain.
 
Fostul purtator de cuvant al SRI a mai declarat, fiind invitat la Realitatea Tv, ca seful SIE “a avut o ascensiune fulminanta pentru conditia lui de tanar istoric anonim de la Iasi“. “A fost adus de Plesu secretar de stat in Ministerul de externe, a ramas secretar de stat si in guvernul Nastase, apoi a fost numit ministru de externe de catre liberalul Calin Popescu Tariceanu, recuzat de acesta pentru ca nu i-a dat niste documente, si dupa ce a fost recuzat de premier, presedintele l-a numit seful SIE. Eu, cand am auzit numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la SIE, am avut o tresarire. Am spus oare presedintele chiar nu stie cine e omul asta, sau SRI nu l-a informat?”, a spus in 2009 fostul aghiotant al lui Virgil Magureanu.
 
El a adaugat ca “inainte de a fi secretar de stat, Mihai Razvan Ungureanu a avut, ca istoric la Iasi, o poveste, un scandal care l-a scos din anonimat. El a facut o conferinta de presa in care a denuntat faptul ca un ofiter de la sectia judeteana al SRI a incercat sa il racoleze. Si ca urmare a acestei conferinte de presa s-a constituit o celula de criza in careul SRI, care a hotarat sa il demita pe ofiterul respectiv, iar purtatorul de cuvant din vremea aia, Nicolae Ulieru, sa dea un comunicat care sa condamne practicile nelegale ale acelui ofiter. Relevanta e urmatoarea, ca acel ofiter nu a fost un ageamiu. El a incercat recrutarea lui Mihai Razvan Ungureanu pe niste motive foarte intemeiate. Iar sacrificarea acelui ofiter a fost facuta la dorinta expresa a unui serviciu strain si stat strain”.
 
Traseul de la comunism la sionism
 
Mihai Razvan Ungureanu, in varsta de 43 de ani si care se trage dintr-o familie de evrei intelectuali din Iasi, a fost membru supleant al Comitetului Central al Uniunii Tineretului Comunist inainte de 1989. A absolvit Facultatea de istorie-filosofie a Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi in 1992. Imediat s-a inscris pentru masterat la Oxford, la Centrul de studii evreiesti si de ebraica (Centre for Jewish and Hebrew Studies). Dupa ce a absolvit aceste cursuri in 1993, anul urmator s-a inscris la doctorat tot la Facultatea de istorie a Universitații din Iasi. Printre distinctiile obtinute de-a lungul timpului, Ungureanu se poate mandri cu doua premii “Felix Posen”, acordate din partea Universitații Ebraice din Ierusalim, Israel.
 
Acesta a mai fost o perioada membru al conducerii Fundatiei Soros in Romania. Deasemenea, acesta a fost intotdeauna un apropiat al statului evreu, in timpul unei vizite in Israel, in calitatea de ministru de externe, a fost intampinat cu cuvintele “Bine ai venit, prietene!” de omologul sau din acea vreme, Silvan Shalom. Acesta a avut numai cuvinte de lauda la adresa romanului, “un expert in iudaism si un prieten al Israelului“. Am mai aflat ca teza sa de doctorat in teologie a purtat titlul “Intoarcerea evreilor la Ortodoxie”! El s-o fi intors?