miercuri, 11 aprilie 2012

ANUNŢ IMPORTANT

Anunţ!
În perioada campaniei electorale pentru alegerile locale, se suspendă temporar publicarea de articolele politice cu atacuri precise la anumite partide politice, excepție articolele vizând în general clasa politică , deoarece, în calitate de candidat independent pentru funcția de consilier local, după 10 mai, intru în campania electorală. Scopul meu principal este schimbarea statutului oraşului Tismana, în oraş staţiune climaterică. Schimbarea este necesară, vedeţi articolul de pe blogul de campanie
http://tismanastatiune.blogspot.com
 Pentru acest lucru eu trebuie să conlucrez cu toate partidele politice pentru ca proiectul meu să fie aprobat de toţi consilierii atunci când el va fi depus. Se vor publica unele comentarii politice din arhiva redacţiei, după alegerile locale din 10 iunie, când vom face pe baza rezultatelor obținute o disecție a amestecului forurilor superioare în viaţa organizaţiilor de bază de la nivel local, în scopul devenirii acestora a unor ramuri de tip mafiot în slujba intereselor celor implicaţi la vârful partidului politic în afaceri oneroase.
 Alegeri 2004. Mihai Voicu priveşte la Stolo cu suspiciune, coada de topor Crăciunescu îl sprjină din spate iar eu scosesem un zâmbet de la taciturn, asemuindu-l cu călugărul Nicodim de la Tismana, care ne-a făcut mânăstirea. Stolo n-a construit nimic cum doream noi ci ne-a făcut praf!

După alegerile locale, voi exemplifica concret declinul PNL Tismana sub președinția lui Stolojan, care cu ajutorul cozilor de topor gorjene (I. Crăciunescu) prin impunerea unor vechi nomenclaturişti comunişti pe listele noastre, a spart pentru prima dată unitatea organizației locale PNL Tismana.
Fenomenul s-a accentuat, culminând cu retragerea mea din viaţa politică - în legislatura trecută - din cauza nerespectării deciziilor organizaţiei PNL Tismana, a listei de candidaţi dezbătută în organizaţie.
Astăzi ne găsim în situaţia hilară că acei "liberali" care au distrus organizaţia locală PNL Tismana se află pe listele "impuse de sus" pe locurile 7, 12 şi 14 deci fără nici o şansă de a fi aleşi în consiliul local. Prin impunerea de la judeţ a candidatului USL la funcţia de primar, Nicu Budică,  PSD şi-a asigurat definitiv supremaţia pe viitor în oraşul Tismana. Iată o bombă ascunsă a "înfrăţirii" usl-iste, care după alegerile locale este posibil să explodeze făcând praf şandramaua de ocazie.
  Şansele de reuşită ale USL ar fi fost mult mai mari dacă PSD şi PNL mergeau împreună ca tandem primar-viceprimar Nicu Budică (PNL) şi Slivilescu Marian (PSD), doi candidaţi puternici şi oameni serioşi, cu experienţă în Consiliul Local, utilă lor ca viitori primari. Dacă strategia gândită la judeţ nu va da însă roade, deşi independent, eu voi fi singurul reprezentant de sorginte liberală din Consiliul Local Tismana. Asta dacă voi fi ales! Dacă nu, istoria va consemna că sub preşedinţia lui Crin Antonescu, conducerea PNL Gorj a distrus la Tismana una din cele mai active organizaţii politice din acest oraş. Asta va duce şi la autodistrugerea PNL Gorj prin insucces şi va fi ţinta criticilor PSD dacă se va produce dezastrul.

Nicio previziune însă nu ţine loc de realitate!
Să așteptăm deci rezultatul alegerilor de la 10 iunie şi vom începe iar publicarea de articole de campanie parlamentară pe teme politice.     

Director revista şi blogurile "Sămănătorul"
Nicolae N. Tomoniu
P.S.
Iată o înţepătură contra politicii de până acum, exprimată prin singurătatea unui om, care n-a ştiut să-şi ţină cuvântul până la capăt!
Aviz amatorilor!