duminică, 24 iunie 2012

Lista secretă Oprea, cu maiori şi colonei

Preluăm şi noi din Ziarul Tricolorul lista duşmanilor exprimării libere în presă. Vă aduceţi aminte de bomba de presă Basarab - cuman lansată de tuciuriul Turcescu şi marele manipulator Cristoiu? Vă mai aduceţi aminte cum l-a ajutat Turcescu pe Băsescu să scape de acuzaţia că i-a dat o palmă unui copil, făcându-l astfel preşedinte? După diversiune, Turcescu fu recompensat din plin iar Cristoiu nici nu mai avea nevoie: el lucrează demult la diversiuni ale istoriei şi discreditarea presei libere.

 A se vedea:  http://www.tomoniu.ro/opinii/politice/i-cristoiu.htm  

 Lista secretă a celor care au fost făcuţi maiori şi colonei de Gabriel Oprea



Antena 3 a publicat o listă cuprinzînd mai multe persoane din viaţa publică românească, avansate în grad militar de fostul ministru UNPR al Apărării Naţionale, Gabriel Oprea. Cei mai mulţi din lista publicată de Antena 3 au primit gradul de colonel, unii avînd grade militare mult mai mici. În listă sînt incluşi, de-a valma, politicieni, jurnalişti, foşti miniştri, primari, preşedinţi de Consilii Judeţene. Printre ei şi Robert Turcescu, în dreptul numelui fiind trecută apartenenţa politică: „PDL” şi gradul acordat: „colonel”. Colonel a ajuns, conform aceleiaşi surse, şi fostul prim-ministru, de 78 de zile, Mihai Răzvan Ungureanu. Printre cei avansaţi la gradul de colonel se află şi fosta secretară şefă şi amantă a lui Boc, Ştefania Ferencz. Conform informaţiilor difuzate de Antena 3, Turcescu a ajuns colonel deşi nu şi-a satisfăcut nici măcar serviciul militar. Ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, a anunţat la Antena 3 că Armata va declanşa procedura în Justiţie pentru anularea Ordinelor lui Oprea, pe care-l consideră responsabil de gestul de avansare în grad a oamenilor politici şi a jurnaliştilor.

- Apostu Sorin - PDL - Locotenent-colonel - 2011
- Arnăutu Decebal - PDL - Colonel - 2010
- Bardan Cornel Ştefan - PDL - Colonel - 2010
- Blejnar Sorin - şef ANAF - PDL - Colonel - 2011
- Botiş Ioan - Deputat, Ministrul Muncii - PDL - 2010
- Boureanu Cristian - Deputat - PDL - Colonel - 2011
- Brînză William Gabriel - Deputat - PDL – Locotenent-colonel - 2011
- Brînză Daniel - Secretar executiv Diaspora - PDL - Colonel - 2011
- Falcă Gheorghe - Primar Arad - PDL - Maior - 2010
- Ferencz Ştefania Gabriela - Secretar adjunct al Guvernului - PDL - Maior
- Flutur Gheorghe - preşedinte Consiliul Judeţean Suceava - PDL - Colonel 2011
- Alexandru Lăzescu - Director general TVR - PDL - Colonel - 2011
- Robert Turcescu - Jurnalist - PDL - Colonel - 2010
- Mihai Răzvan Ungureanu - Premier - PDL - Colonel - 2011
- Gheorghe Ştefan - PDL Neamţ - Colonel - 2010
- Ialomiţianu Gheorghe - Ministru de Finanţe - PDL - Colonel - 2010
- Iliescu Valentin Adrian - şeful Departamentului pentru Relaţia cu Parlamentul – PDL - Colonel - 2010
- Liviu Negoiţă - Primar Sector 3 - PDL - Colonel - 2012
- Oltean Ioan - Deputat - PDL - Colonel - 2010
- Preda Cezar Florin - Vicepreşedinte PDL - Colonel - 2011.

Este cea mai incredibilă ştire de după 1989 încoace. Nu credem că în lumea civilizată, se mai poate întâmpla vreodată o asemenea neghiobie, nerozie, stupiditate, dobitocie, imbecilitate, nătângie, nerozie sau prosteală! Niciun cuvânt nu este potrivit pentru a exprima o asemenea faptă pentru care Ceauşescu i-ar fi trimis pe toţi în faţa Tribunalului Militar. Ceea ce este halucinant, este mândria care se poate citi pe faţa acestor indivizi inconştienţi de decăderea lor morală în faţa opiniei publice. Priviţi şi cutremuraţi-vă că putem fi martori la asemnea blasfemie care ne discreditează total ţara. Cum poate suporta preşedintele României, Traian Băsescu, să-i privească în faţă pe aceşti impostori  şi nu ia nicio atitudine la o asemenea faptă penală? Vai nouă, în ce ţară trăim!









CIRCUL POLITIC DIN ROMÂNIA PROBABIL CĂ VA CONTINUA!
TOATĂ LUMEA ŞTIE CINE-I VINOVATUL. DAR CINE-L MAI POATE OPRI?